Piese Auto Alba Iulia

       Piese auto Alba Iulia nu e doar un nume pe care l-am ales pentru pagina noastra de Facebook. Alba Iulia e orasul in care ne-am nascut, in care am copilarit , in care ne-am intemeiat familii si in care activam in domediul auto de peste un deceniu . Cu multi dintre voi ne cunoastem, cu multi dintre voi am colaborat , cu multi dintre voi suntem prieteni .Da, comercializam piese auto in Alba Iulia de peste 10 ani, piese de camioane, uleiuri, multe accesorii si lucruri de care tin de acest domeniu…am intrat in aceasta lume frumoasa si vrem sa ramanem cat mai mult timp .

Imprejurarile au facut ca noi sa ne mutam din fosta locatie de langa STP, dar un sut un fund poate fi un pas inainte. Acest lucru ne-a ambitionat mult si am decis sa ne facem propriul magazin . Astfel a luat nastere Piese Auto Alba Iulia si PopasAuto.ro.

Am decis sa facem lucrurile diferit. In timp am observat multe lucruri care se puteau face intr-un alt mod , intr-un mod mai bun , mai eficient, in care clientul final sa fie multumit. Un mod in care voi dragi prieteni sa beneficiati de piese auto, de piese de camioane la un pret cat mai bun si sa aveti parte de o servire asa cum se cuvine. De aceste principii am tinut cont atunci cand am creat acest magazin de piese auto si cu ele vom merge mai departe.

Noua locatie este pe strada Iasilor nr 71 , la 100m de autogara , pe partea dreapta (banner-ul “ Piese auto” de la intrarea in curte va va ajuta sa ne localizati) . Curtea unde este amplasat magazinul nostru mai gazduieste cateva service-uri auto si desi locatia pare putin atipica pentru un magazin de piese auto, totusi spatiul generos de parcare gratis, constituie un mare avantaj pentru cei care doresc sa isi schimbe singuri un stergator , un bec sau sa isi completeze un ulei

Pentru ca acum va aflați pe site-ul nostru popasauto.ro și probabil sunteți din Alba Iulia sau localitățile învecinate, aveți posibilitatea de a va ridica comanda direct de la sediul nostru

Mai avem multe de spus, și multe planuri de pus în aplicare, dar toate la timpul lor. Pana ne vom vedea sau auzi, va dorim multa sănătate!

Datele noastre de contact :

SEIU GRUP SRL

Man Sebastian 0771256343

Muresan Iuliu 0746499036

Ne puteti contacta si pe Facebook

 PopasAuto

 PieseAutoAlbaIulia

 Instagram – PopasAuto

magazin piese auto alba
magazin piese auto alba
piese auto alba 1
piese auto alba
piese alba iulia
piese alba iulia
piese auto alba iulia
piese auto alba iulia
piese camioane alba iulia
piese camioane alba iulia
popas auto
popas auto
seiu grup 1
seiu grup